torstai 5. huhtikuuta 2018

Uusi blogi

Reilu kuusi vuotta sitten, tarkalleen ottaen keskiviikkona 4.4.2012 kirjoitin tämän blogin ensimmäisen postauksen. Tuolloin oli vielä epäselvää mistä aiheista blogi tulisi muodostumaan, niinpä sallin itselleni kaiken mahdollisen. Siitä tämän blogin nimenkin keksin.

Ja kaikkea mahdollista täällä on kyllä ollutkin. Perhejuhlista vaeltamiseen, korvien venyttämisestä olkapääoireiluun. Väliin vähän juoksua, pyöräretkiä ja laihdutusjuttuja.

Ja viimeisenä elämänmenon pohdiskelu yleensä ja mökin osto.

Olen muuttunut ihmisenä melko paljon blogin alkuajoista, tai no sanotaan nyt suoraan että ihan *****n paljon, ja jo jonkin aikaa on tuntunut jotenkin tyhmältä tätä blogia kirjoittaa. Kun se oma ajattelu- ja arvomaailma on niin paljon muuttunut, ja elämäntilannekin. Ei ole (ollut enää hetkeen) lapsia mistä pitäisi huolehtia. Ei tarvitse suorittaa enää koko päivää aamusta iltaan. Kunhan teen työni se riittää. Muutenkin tuntuu että paluu entiseen ajattelutapaan ei millään tavoin ole enää mahdollinen.

Uudessa blogissa keskityn myös suppeampaan aihepiiriin. Elämäntapojen yksinkertaistamiseen, mökin remontomiseen vakituisesti asuttavaksi, sekä kaikkeen mitä me sieltä mökistä käsin harrastetaan. Eli luontoa ja retkeilyjä mahdollisimman monimuotoisesti.

Joten sen pidemmittä puheitta, uuden blogin osoite on

moonmokki.blogspot.fi

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!